Wie zijn wij?

Wij zijn wij. Een nuchter, jong en dynamisch team. Nieuwkomers op de markt van het uitzenden, maar met de jarenlange kennis en ervaring van onze experts proberen wij ons te onderscheiden van onze collega’s in de verschillende branches.

Na in het verleden meerdere keren met uitzendbureaus samengewerkt te hebben, dachten wij ‘’dit kunnen wij ook!’’. Zo is Skillz4EU ontstaan, uit pure enthousiasme. Een uitzendbureau, en zó veel meer. Het stopt namelijk niet bij het aanbieden van medewerkers. Skillz4EU wilt opdrachtgevers ontzorgen door getrainde en gedreven mensen aan te bieden, voor wie wij verschillende trainingen en cursussen verzorgen, zowel voor als tijdens het werk. Want een volledig klaargestoomde, flexibele medewerker met een gedreven werkhouding. Wie wilt dat nou niet?

Ons team staat als geen ander voor efficiëntie, betrouwbaarheid en gezelligheid. Door deze krachten in balans te houden hebben wij een lekkere werkomgeving gecreëerd. Een werkomgeving die wij graag met anderen delen.

Meet the team!

Dennis Opbroek
Dennis OpbroekProjectmanager
Niels Bemelmans
Niels BemelmansOndersteunend Projectmanager
Kylian Aarts
Kylian AartsFinanciële Administratie
Nikki Tummers
Nikki TummersIntercedent Service & Research
Kimberly Kösters
Kimberly KöstersIntercedent Horeca & Leisure